Web Analytics Made Easy - Statcounter

پخش زنده بازی‌ها از تلویزیون به صورت سه بعدی است و وقتی شما چیزی را به صورت سه بعدی ببینید، دیگر جذابیتی برای شما ندارد و تحریک نمی‌شوید

ایران آنلاین /  یک فرد شکایت‌کننده از استاندار تهران با اشاره به اینکه نگاه کردن به مرد نیمه برهنه به صورت زنده دارای اشکال است، تاکید کرد: پخش زنده بازی‌ها از تلویزیون به صورت سه بعدی است و وقتی شما چیزی را به صورت سه بعدی ببینید، دیگر جذابیتی برای شما ندارد و تحریک نمی‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهای اخیر تصویر پیامکی در فضای مجازی منتشر شد که در آن از خانواده شهدا و ایثارگران و افراد دلسوز خواسته بود در اعتراض به ورود زنان به ورزشگاه آزادی از استاندار تهران شکایت کنند.

ارسال‌کنندگان این پیامک مدعی بودند که ورود خانواده‌ها به ورزشگاه آزادی با دستور استاندار تهران و علیرغم مخالفت رهبر انقلاب صورت گرفته است.
در پایان این پیامک هم دو شماره تماس برای هماهنگی جهت طرح شکایت اعلام شده بود.

ایلنا ضمن تماس با شماره درج شده در این پیامک با فردی گفت‌وگو داشت که خود را داوود براتی و مسئول هیات خانواده شهدا و ایثارگران و یکی از شکات این پرونده نامید.

 

مشروح این گفت‌وگو را در ذیل می‌خوانید:

یکی از شاکیان استاندار تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، از شکایت تعدادی از خانواده‌های شهدا، جانبازان و گروهی از مردم از محمدحسین مقیمی، استاندار تهران بابت صدور مجوز برای حضور زنان در استادیوم آزادی خبر داد و گفت: اسنادی را داریم که نشان می‌دهد آمریکا و تعدادی از جمهوری‌خواهان طی سال‌های پیش برای سرنگونی جمهوری اسلامی ایران راهکارهایی را پیشنهاد کردند که از جمله آنها حضور زنان در استادیوم، کشف حجاب و مسیحی شدن آنها است.

حضور زنان در ورزشگاه‌ها را منافقین و من و تو و بی‌بی‌سی مطرح کرده‌اند

وی ادامه داد: این حرکت ابتدا در سال ۹۴ انجام شد و ما دیدیم که برای حدود ۳۰۰ زن به صورت گزینشی مجوزهایی برای حضور در استادیوم برای دیدن بازی والیبال صادر شد که تحت فشارهای مجامع جهانی بود. در آن زمان نیز اعتراضاتی نسبت به این مسئله صورت گرفت اما متاسفانه پیگیری نشد.

این فرد شکایت‌کننده از استاندار تهران با بیان اینکه تعدادی از عوامل خودفروخته طی سال‌های گذشته بحث حضور زنان در ورزشگاه‌ها را پیگیری می‌کردند، اظهار داشت: عده‌ای هم در داخل نادانسته، این موضوع را که توسط منافقین و رسانه‌هایی همچون بی‌بی‌سی و من و تو مطرح شده بود، مطرح کرده و به آن دامن می‌زدند که در نهایت مشاهده کردیم طی هفته‌های مجوزهایی برای حضور زنان در استادیوم آزادی حاضر شد.

نگاه کردن به مرد نیمه برهنه به صورت زنده دارای اشکال است

وی در تشریح دلایل خود برای عدم حضور زنان در ورزشگاه‌ها تصریح کرد: در تمام ادیان اصولی وجود دارد که بر اساس آ‌ن نگاه کردن یک زن به یک مرد در حالی که نیمه‌‌برهنه است و پوشش مناسبی ندارد، اشکال دارد. بر این اساس در بازی فوتبال، والیبال، بسکتبال و حتی پینگ‌‌‌‌پونگ می‌بینیم فردی به صورت زنده با شورت یا لباس حلقه‌ای یا لباس‌های تنگ به میدان آمده و در حال رقابت و بازی کردن است.

این فرد شکایت‌کننده از استاندار تهران افزود: مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید درخصوص حضور زنان دستوراتی داده‌اند و استفتایشان مبنی بر این بوده است که خانم‌ها نباید به استادیوم بروند. این مساله هم فقط مربوط به فوتبال نیست.

اگر زنان به ورزشگاه می‌روند نام جمهوری اسلامی را به جمهوری ایرانی تغییر دهند

وی با طرح این سوال که چه شده است که پس از حدود چهار دهه عده‌ای به دنبال رفتن زنان به ورزشگاه هستند؟ خاطرنشان کرد: حضور زنان در ورزشگاه‌ها همراه با هزینه‌های اقتصادی و فرهنگی است. کسی که می‌خواهد استادیوم برود، حداقل باید ۱۵ هزار تومان پول بلیت بدهد که این رقم را هر کسی نمی‌تواند پرداخت کند و تنها عده‌ای خاص توانایی پرداخت این پول را دارند، در حالی که دغدغه عمده بسیاری از مردم مسائل معیشتی است.

این فرد شکایت‌کننده از استاندار تهران اضافه کرد: اگر مبنای مسئولان پیگیری مسائل معیشتی و حل و فصل مشکلات اقتصادی است، درست نیست که زنان به ورزشگاه بروند و اگر مراجع و مسئولان در این باره کوتاه آمدند، بهتر است نام جمهوری اسلامی را به جمهوری ایرانی تغییر دهند در حالی که ما تنها کشور اسلامی هستیم که دارای حکومت شیعه است و باید اصول و شرع مقدس رعایت شود.

آیا با رفتن زنان به ورزشگاه، مسائل معیشتی مردم حل می‌شود؟ 

وی با یادآوری مجدد مسائل معیشتی عموم جامعه ابراز داشت: از فردا خانم‌ها سربرهنه بیرون رفته و حتی به استادیوم بروند. آیا این موضوع موجب حل مسائل معیشتی مردم می‌شود؟ خیر؛ پس می‌بینید که با انجام این کار مشکل اقتصادی مردم حل نخواهد شد.

این فرد شکایت‌کننده از استاندار تهران با اشاره به تعدادی از مسئولان بیان کرد: عده‌ای از دولتمردان از جمله استاندار تهران، رئیس‌‌جمهور و معاون امور بانوان به دنبال رفتن زنان به ورزشگاه‌ها هستند. سوال من این است که سود این مسئله برای آنها چیست؟

منظور کدخدایی از فراهم کردن زیرساخت‌ها برای حضور زنان در ورزشگاه‌ها چیست؟ 

وی یادآور شد: ما اسنادی داریم که نشان می‌دهد آمریکا به دنبال حضور زنان در ورزشگاه‌ها است که از جمله این افراد پیتر کوهان‌لو از جمهوری‌خواهان آمریکایی است که این موضوع را دنبال کرده و مسئول پیگیری آن در مجامع بین‌المللی است.    

این فرد شکایت‌کننده از استاندار تهران در پاسخ به این سوال که عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان هم گفته است در صورت فراهم کردن زیرساخت‌ها حضور زنان در ورزشگاه‌ها اشکالی ندارد. واکنش شما به این اظهارات چیست؟ عنوان کرد: آقای کدخدایی! منظور شما از زیرساخت یعنی چه؟ یعنی بازیکنان در بازی فوتبال، زیرشلواری بپوشند یا بازیکنان والیبال با لباس‌های آستین بلند در مسابقات حاضر شوند؟ یا آنکه در بازی کشتی، فرد با لباس گشاد به میدان بیاید یا در بازی بسکتبال، بازیکنان دیگر لباس آستین حلقه‌ای نپوشند یا در پینگ پنک فرد شورت کوتاه به پا نکند؟

افراد با پخش زنده تلویزیونی تحریک نمی‌شوند 

وی در پاسخ به این سوال که بازی‌هایی که شما به آن اشاره کردید که بازیکنانش لباس نیمه برهنه دارند از تلویزیون هم به صورت زنده پخش می‌شود و خانم‌ها آن را به صورت زنده می‌بینند. آیا این پخش زنده مشکلی ندارد؟ گفت:‌ پخش زنده بازی‌ها از تلویزیون به صورت سه بعدی است و وقتی شما چیزی را به صورت سه بعدی ببینید، دیگر جذابیتی برای شما ندارد و تحریک نمی‌شوید.

این فرد شکایت‌کننده از استاندار تهران در پاسخ به این سوال که آیا شکایت‌نامه شما به مراجع قضایی تحویل داده شده است یا خیر؟ اظهار داشت: بخشی از جرم جنبه عمومی دارد که در این راستا چند هزار امضا جمع‌آوری شده و به دادستانی تهران تحویل داده شده است. این شکایت از استاندار و برخی از مسئولان است و اسنادی که به آن اشاره کردم، هم پیوست شده است.

استاندار به خانواده شهدا توهین کرد

وی ادامه داد: همچنین تعدادی از خانواده شهدا در خصوص این موضوع با استاندار تهران جلسه داشتند و آقای مقیمی به آنها گفته بود که تعدادی از خانواده شهدا هم به ورزشگاه حضور یافته بودند که این توهین به خانواده شهدا است و در این رابطه ۲۰ نفر از خانواده شهدا از آقای استاندار شکایت کردند.

این فرد شکایت‌کننده از استاندار تهران در پاسخ به این سوال که آیا وکیل هم برای پیگیری این موضوع گرفته‌اید؟ تصریح کرد: ما با یک نفر درخصوص این موضوع صحبت کرده‌ایم ولی هنوز نهایی نشده است.

دیدار با معاون دادستان تهران برای پیگیری شکایت از استاندار تهران 

وی افزود: این شکایت روز گذشته به دادستانی تحویل داده شد و ما با معاون دادستان تهران، آقای حمزه‌ای دیداری داشته‌ایم که در آن جلسه ۲۰ نفر از خانواده شهدا حضور داشتند.

این فرد شکایت‌کننده از استاندار تهران خطاب به قوه قضاییه خاطرنشان کرد: ما از قوه قضائیه تقاضا داریم که حرمت خون شهدا و جانبازان و ۷۵ پیکر شهیدی که امروز به میهن بازگشتند و آنهایی که رفتند تا جمهوری اسلامی باقی بماند به این موضوع در اسرع وقت و با قاطعیت پیگیری کنند.

تنها به ۱۰۰ نفر پیامک زدیم

وی در خصوص ارسال پیامک برای پیگیری و جمع‌آوری امضا نیز ابراز داشت: این پیامک تنها به ۱۰۰ نفر ارسال شده بود و این موضوع هم برای هماهنگی بوده و دریافت کنندگان نیز کسانی بوده‌اند که پیش از آن استشهاد جمع آوری کرده و شاکی بودند.

--- ---

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۸۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاقی که فقط در ایران نگرانی دارد؛ دلواپسان به دنبال وضع دوباره ممنوعیت؟

رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران در شرایطی با حساسیت خاصی به‌ویژه در همین هفته اخیر پیگیری شده که همچنان مقوله برخورد با تماشاگران زن در ورزشگاه، از حفظ شأن و منزلت آن‌ها گرفته تا جایگاه در نظر گرفته‌شده برای آن‌ها و بقیه، مورد نقد و بحث است. در هفته‌های اخیر یکی، دو اتفاق رخ داده که به قرار باب میل عده‌ای شده تا بر طبل رنگ‌ورو‌رفته ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه کوفته و در وصفش با استفاده از رسانه‌های همسو، مطالبی به رشته تحریر درآورده و ژست عالمان پیشگو را گرفته و از این بگویند که «دیدید حق با ما بود».

 

اتفاقات ساده است؛ جیمی‌جامپ زنی از روی سکوی ورزشگاه در اراک خودش را به کاپیتان استقلال رساند و پس از آن هم در رفتاری مشمئزکننده یکی از افرادی که در جمع هواداران سپاهان در تقابل با پرسپولیس، روی سکوی ورزشگاه آزادی نشسته بود، الفاظی زشت خطاب به زنان به کار برد که به قدر کفایت بازتاب داشت. دلواپسان حضور زنان در ورزشگاه که چندین سال مانع از محقق‌شدن این موضوع شده‌اند، با کنار هم گذاشتن همین دو گزاره، به آب و آتش می‌زنند تا دوباره مانع از حضور زنان در ورزشگاه شوند. جالب آنکه حاضر به شنیدن این جمله ساده هم نیستند که اگر مردی هتاکی کرده چرا باید مانع از ورود زنان شد؟ یا اینکه ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه صحه‌گذاشتن بر ناتوانی در اصلاح امور فرهنگی نیست؟

آش آن‌قدری شور شده که در روز‌های اخیر یکی، دو رسانه همسو با چنین تفکراتی به این ایده پروبال داده‌اند که «نکند کار، کار خودشان باشد تا مانع از تحقق کامل پروژه حضور زنان در ورزشگاه شوند». با‌این‌حال، از آنجا که مسئله مدیریت در امور ورزشی از دیرباز پررنگ بوده، در ساده‌ترین اتفاق، طرح پاک‌کردن صورت‌مسئله روی میز گذاشته شده و یکی، دو ورزشگاه به‌سرعت از حضور زنان منع شده‌اند و مابقی هم احتمالا با محدودیت‌هایی همراه خواهند شد.

البته که در این بین، نگرانی‌های دوپهلویی که از سوی وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال هم مطرح شده، بیش از آنکه دلگرم‌کننده باشد، نگران‌کننده است و بیم آن می‌رود که نقد دلواپسان که بعضا ارتباط نزدیکی با دولتمردان کنونی دارند، آن‌ها را به سمتی هل دهد که تاوانش را فوتبال ایران و سپس زنان مشتاق به تماشای فوتبال دهند.

جالب آنکه در این بین تلاش خواسته یا ناخواسته‌ای صورت گرفته تا لفظ جدیدی برای محدودکردن زنان شکل بگیرد. اگر تا دیروز کلیدواژه «زیرساخت» بهانه خوبی بود تا سد راه ورود زنان به ورزشگاه شوند، به‌تازگی عبارت «کرامت زن» وارد ادبیات مدیران ورزشی شده و با استفاده از آن، باب جدیدی در مقوله ورود زنان به ورزشگاه گشوده شده است.

برای روشن‌ترشدن بیشتر بحث کافی است به نامه وزیر ورزش به فدراسیون فوتبال در هفته اخیر رجوع کرد. در بخشی از آن نامه چنین آمده است که «همان‌طور که مطلع هستید موضوع امکان حضور بانوان محترم علاقه‌مند فوتبال در ورزشگاه‌های کشور در شرایطی مورد موافقت مراجع تصمیم‌گیرنده قرار گرفت که فدراسیون فوتبال به‌عنوان متولی فوتبال کشور و همچنین باشگاه‌های حرفه‌ای فوتبال در جهت بهبود زیرساخت‌ها، ساماندهی هر‌چه بهتر هواداران زن و مرد و همچنین ارتقای جو اخلاقی و فرهنگی حاکم بر استادیوم‌های فوتبال تلاش کنند که متأسفانه نه‌تن‌ها شاهد بهبود شرایط فرهنگی حاکم بر ورزشگاه‌های فوتبال نیستیم، بلکه شاهد بروز و ظهور صحنه‌ها و اتفاقاتی هستیم که هرگز در شأن هواداران ایرانی نبوده و متأسفانه رفتار برخی هوادارنما‌ها زمینه ایجاد خدشه بر منزلت و کرامت زن ایرانی را نیز فراهم کرده است که رصد و کنترل این افراد معدود وظیفه باشگاه‌هاست».

شاید در نگاه نخست این نامه وزیر از سر دلسوزی باشد. البته که احتمالا هم چنین است و وزیر محترم ورزش همان‌طور که خودش در ادامه اشاره کرده «ورزش بدون ارزش را فاقد اعتبار برای نظام جمهوری اسلامی ایران» می‌داند. با‌این‌حال در پس چنین دلسوزی، خط‌و‌نشان ریزی هم دیده می‌شود؛ به‌ویژه جایی که عنوان می‌کند مراجع تصمیم‌گیرنده به‌طور مشروط ورود زنان به ورزشگاه را پذیرفته‌اند. این پیام نهفته در دل چنین جملاتی را، ولی نباید از یاد برد که احتمالا اگر چنین شروطی رعایت نشود، مسئله ورود زنان به ورزشگاه هم اگر ممنوع نشود، محدود خواهد شد.

وزیر ورزش تنها مدیری نیست که کرامت زن را پس از اتفاقات اخیر برجسته کرده است، بلکه همین روز گذشته، مهدی تاج، رئیس فدارسیون فوتبال هم با اشاره به همین کلیدواژه، هشدار داده که می‌تواند مانع از حضور زنان در ورزشگاه شود. برخلاف تیتر‌ها و تأکیدی که رسانه‌های نزدیک به فدراسیون به کار برده و از قول مهدی تاج نوشته‌اند که «حضور زنان در ورزشگاه منع نخواهد شد»، ولی مشخصا در بخشی از صحبت‌های مهدی تاج، تهدید روشنی به کار رفته که نشان می‌دهد او و مدیران بالادستی، به گزینه منع تماشاگران زن از حضور در ورزشگاه فکر کرده‌اند.

تاج، روز گذشته در واکنش به نامه وزیر ورزش درباره اتفاقات رخ‌داده در ورزشگاه‌ها گفت: «جواب نامه وزیر را دادم. ایشان یک نامه‌ای به ما زدند و نگران بودند از وضعیت باشگاه‌ها و حرکتی که باید در باشگاه‌ها از نظر فرهنگی صورت بگیرد که اتفاق نیفتاده است. بنده در جواب گفتم یک‌سری اقدامات را بعد از نامه ایشان انجام خواهیم داد. جلسه در همین دو، سه روز گذاشتیم. هم با خلیج فارس و هم با بانک شهر جلسه گذاشتیم. امروز هم دوباره جلسه دیگری خواهیم داشت. به همه هم اعلام کردیم اگر کسی نمی‌تواند کرامت زنان را حفظ کند و آن‌ها راحت به ورزشگاه بروند و مشکلی پیش نیاید ممکن است ما ورود را منع کنیم».

عبارات کاملا مشخص است؛ اگر کرامت زن حفظ نشود، ممکن است ورود آن‌ها را منع کنیم. حالا و در این بین، با وجود نگرانی‌هایی که این اواخر درباره کرامت زن شکل گرفته، پرسش بسیار ساده‌ای ذهن مخاطب را درگیر می‌کند: به غیر از طرح ممنوعیت زنان از ورود به ورزشگاه و به‌جز همراهی با دلواپسان و رسانه‌های خاص، آیا برنامه‌ای برای بهبود زیرساخت سابق یا کرامت زنان، در دستور کار مدیران قرار دارد؟

دیگر خبرها

  • استاندار لرستان سرزده به ادارات کل کار و راه و شهرسازی رفت
  • اتفاقی که فقط در ایران نگرانی دارد؛ دلواپسان به دنبال وضع دوباره ممنوعیت؟
  • مهم‌ترین هدفم در بازی‌سازی بالابردن نام ایران در جهان است
  • نگرانی ادامه‌دار دلواپسان از حضور زنان در ورزشگاه
  • مهمترین هدفم در بازی سازی بالا بردن نام ایران در سراسر جهان است
  • اعلام رای انضباطی دیدار پرسپولیس و سپاهان/ بازی رفت و برگشت فقط با حضور زنان!
  • خزعلی: حضور زنان در ورزشگاه تصمیم نظام بود
  • سپاهان 0-0 استقلال خوزستان / گزارش زنده
  • واکنش هیات فوتبال استان به تهران به ماجرای عدم حضور آمبولانس اورژانس در دیدار پرسپولیس و سپاهان
  • نساجی – پرسپولیس بدون حضور زنان؛ چرا؟